Jak zakomponovat do outfitu džínové šaty? Podívejte se na 3 šik způsoby!

01.06.2023 | Krása a móda

Pokud chcete jít letos tzv. s dobou, můžete vsadit na trendy džínové šaty. Že nevíte, jak je vkusně zakomponovat do outfitu? Nevadí, my vám to na následujících řádcích velmi rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

Džínové šaty a další denimové oblečení? Výborná volba!

Chcete-li být trendy, můžete klidně vsadit na celý denimový outfit. Denimová móda zkrátka frčí. K riflovým šatům tak můžete přidat i stylovou džínovou bundu. Outfit můžete doplnit riflovou taškou s módními sponami. Vsadíte-li na kovové detaily na šatech či na tašce, můžete je vkusně sladit i s vašimi zlatými nebo se stříbrnými šperky. Džínové šaty mohou disponovat nejrůznějšími dekorativními prvky. Může se jednat o obšité kapsičky, ale také o zdobené knoflíky. Dámy se letos blýsknou také s šaty, které budou mít v horní části lacly. Denimový outfit může mít i různé barvy. Už dávno jsou na trhu džínové oděvy v nejrůznějších barvách. V letošní sezoně budou in především přírodní a pastelové tóny. Oříšková, pistáciová i krémová barva džínového oblečení tak bude letos dobrou volbou i pro vás. Vsadit můžete i na černou a bílou variantu šatů. Tyto šaty pak lehce sladíte i s pestrobarevnými módními doplňky nebo se stylovými doplňky se vzory a s motivy. V letošní sezoně budou in ty zvířecí a květinové. Vždy tedy bude záležet na vás a na vašem jedinečném vkusu. Na trendy džínové šaty, ve kterých se blýsknete v letošní sezoně, se můžete podívat např. i tady: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/saty-a-overaly/dzinove-saty. Zde si přijde na své každá moderní žena.

Barevné džínové šaty a kožené doplňky? Skvělé řešení na večerní akce!

Na večerních událostech vám to bude slušet s barevnými džínovými šaty v kombinaci s koženou bundou a s koženými doplňky. Takto postavený outfit si můžete obléci na posezení s přáteli, ale také na večerní rande. Kožené doplňky dodají vašemu nočnímu outfitu s denimovými šaty patřičný šmrnc a eleganci. Volit můžete koženou dámskou kabelku, ale také hodinky s koženým řemínkem nebo kožený pásek. Využijte širokou nabídku kabelek Guess, ty mají trendy vzhled, a jistě tak vkusně zapadnou i do vašeho outfitu s denimovými šaty. Nezapomínejte na to, že by měly vaše kožené doplňky v denimovém outfitu ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit sourodým dojmem. Zmíněný outfit pak můžete doladit i koženou obuví. Jaké kousky letos pofrčí se dočtete v závěru článku.

Jakou obuv vybrat k outfitům s džínovými šaty?

K trendy džínovým šatům to bude chtít zvolit i trendy boty. V letošní sezoně budou v kurzu především mladistvé sneakersy. Ty můžete vybírat s plochou podrážkou, ale také na platformě. Ke kratším riflovým šatům si ženy oblíbily zejména modely kotníčkových sneakersů, které díky krátkému střihu šatů vyniknou v celé své kráse. K riflovým šatům se pak skvěle hodí i dámské sandály. Ty mohou mít opět rovnou podrážku i podpatek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat