Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Ahoj Ondro, bola som na slovenskej premiére filmu Vybíjená. Vás by asi zabilo keby ste tam prišiel že? Ked už vás obsadili do nejakého filmu tak by bolo slušné prísť na všetky premiéry! Podľa mojich informácií (čo som zistila) ste sklamal veľa slovenských fanúšikov a fanúšičiek!
A tebe by nezabilo, kdyby si pochopila že Ondra nemá čas pořád někam jezdit. Každý den točí minimálně 8 hodin. Tak se pak nediv že nemá čas na Slováky.
asi nemate moc času co? ;*( :-O:-O
dobrý den ondro miluju vás a máte to i na facebooku <3 prosím odepiště *3* děkuji
A sou fuc ;*(
Dobrý večer, která hra z Partičky Vás nejvíc baví, A co máte radši divadlo nebo televizi? Děkuji za odpověď.
Nebo Párty?
Máš rád Seznamku??
Nemáte nějaký vzkaz pro Miloše?
Dobrý den, Ondřeji. zajímalo by mě, kdo dělal scénář k filmu Krásno? Nebo i to je vaše práce? Přeji mnoho úspěchů.
Scénář filmu jsem psal se svým kamarádem Martinem Fingerem, je to jeho osobní příběh. Já i Martin budeme ve filmu zároveň hrát.
Dobrý den Pane Sokole. Nebudete v budoucnu s připravovat do televize nějaký pořad na způsob TELE TELE? Děkuji za odpověd :)
Zatím to v plánu nemám, protože nevím, co dřív, takže se musím věnovat věcem, které jsem slíbil a které mám rozdělané.
Ahoj. Pilný student nebo flákač?
Hádej? Jednoznačně pilnej flákač.
Ahoj Ondro. Kolik umíš jazyků a z jakýho jazyka překládáš? Já vůbec nevěděla, že i překládáš. Jinak jsi super!! Nejlepší herec. Doufám, že dostaneš nějakou cenu.
Překládám z angličtiny a moc mě to baví, jen na to nemám dost času.
Ahoj, přijedete někdy do okolí Karlových Varů? Rád bych se na vás taky někdy podíval naživo :D :D :D :D
Do Karlových Varů se chystáme v rámci akce Partička na vzduchu Tour 2013 20. června do letního kina.
Kde berete inspiraci? Čtete hodně?
Ahoj Ondro, kde budete letos kromě Konopiště vystupovat v rámci Partičky na vzduchu? :-D
Těch míst je hodně. Všechna najdeš na www.partickanavzduchu.cz
Dobrý den, moc Vás obdivuji a jsem ráda, že účinkujete v Partiče. Co Vás na Partičce nejvíce baví? A máte už nějaké bližší informace o Konopišti? Děkuji a pěkný večer..
O Konopišti vím zatím toto: bude 27.7. a vše ostatní začneme chystat hned po premiéře Večírku.
Dobrý den. Máte i jiné nabídky na reklamu? Jinak Twix super.
Mám, ale pečlivě si vybírám.
Tak čo, Ondro, dáme si Párty? :)))
Kdyby jste se mohl znovu narodit, ktere historicke obdobi byste si vybral?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.