Trendové vánoční dekorace roku 2023

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a my už toužíme vyzdobit si stěny, stoly, schody a okna. Jaké vánoční trendy letos vládnou?

Adventní čas je tady a my se znovu snažíme vyzdobit si svůj domov a rozzářit ho sváteční nádherou. Vánoční výzdoba pomůže dostat se do té správné vánoční atmosféry, ale může dokonce zvednout náladu. Proto je více než důležité, abyste neztráceli čas a rovnou se pustili do vánočního zdobení a vyšperkování svých domovů. Nejlepší začátek je připravit si zimní punč, pustit si svůj oblíbený vánoční playlist a dát se do toho!

A pokud chcete jít s dobou, máme pro vás ty nejdůležitější vánoční trendy pro rok 2023!

Elegantní klasika: Minimalistické adventní věnce

Adventní věnce jsou letos moderní ve stylovém provedení z kovu a přírodní zeleně. Stoly letošní Vánoce vyzdobte ve skandinávském stylu v přírodních barvách. Pokud nemáte barvu, můžete minimalistické věnce ozdobit několika větvemi eukalyptu nebo použít zlaté akcenty. To dodává vzhledu trochu tepla.

Retro detaily: Rustikální prvky

Adventní věnce čistých linií můžeme báječně rozbít rustikálními prvky: dekorativními předměty, jako jsou postavičky Louskáčka nebo držák na svíčku ve vintage vzhledu, ideálně ze stříbra v hravém designu – tak jak to dělávala naše babička. 

Nadčasové tóny: červená se setkává se zelenou

Pokud jde o vánoční trendy v roce 2023, barvy budou klasické: Letos je obzvláště oblíbená kombinace červené a zelené. Tmavé, syté tóny jako třešňová nebo karmínově červená a borovice nebo lahvově zelená vytvářejí letos stylovou sváteční atmosféru. Prostřete v těchto jednoduchých, ale velmi elegantních barvách stůl, ozdobte vánoční stromeček nebo třeba zvolte balicí papír. Pokud jde o vzory, zvolte ty stejně klasické – kostkované nebo pruhované ladí k červené a zelené obzvlášť dobře.

Zdroj: www.goodhousekeeping.com/uk/christmas/a34051559/john-lewis-christmas-decoration-themes/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat